Hiburan Malam

Alto Sky Lounge (at Hatten Hotel Melaka)

altosky

Terletak pada  ketinggian di tingkat ke-22 Hatten Hotel. Alto Sky Lounge menawarkan tetamu pemandangan bandar dan pantai di Melaka. Setiap dekorasi di sini amat menakjubkan dan pelanggan boleh menikmat  campuran koktel dan makanan yang lazat . Menampilkan reka bentuk yang moden, suasana mewah dan persembahan muzik, Alto Sky Lounge adalah tempat yang sesuai untuk dikunjungi.

Eco Tree Skydeck 360 (di Eco Tree Hotel Melaka)

ecotree

Eco Tree Sky Deck 360 ini mempunyai panorama  sama ada untuk malam yang romantis dengan orang tersayang anda atau hanya untuk berehat keluar dengan rakan-rakan anda atau hanya melihat pemandangan bandar dan Selat terkenal Melaka. Satu tips ringkas untuk semua pasangan cinta di luar sana, Sky Deck merupakan tempat pertemuan bagi mereka yang  mencadangkan kepada rakan-rakan mereka.

Sky Deck and Pool Bar juga sesuai untuk majlis-majlis dan perhimpunan. Tetamu juga boleh menari di tepi kolam renang sambil mendengar persembahan muzik.

Kelab Malam Mixx 

mixx

Mixx salah satu kelab malam yang terkenal di Melaka. Dibuka pada Disember 2011. Terletak di tingkat dua Mahkota Parade, sentiasa mengimport  DJ dan visual secara langsung dari seluruh Asia. Kelab malam ini terdiri daripada dua bahagian iaitu Paradox, di mana DJ memutarkan lagu  elektro dan rentak tekno, dan bahagian kedua ialah Arris, kafe dengan persembahan muzik. Sebelum kelab malam Mixx dibuka, pemilik kelab ini mengendalikan kelab lain iaitu Bar Pure di Melaka Raya.