Restoran

 Restaurant Olio Italian (di Ramada Plaza Melaka)

Olio

Olio adalah restoran a-la-carte yang menampilkan hidangan seperti pizza dan pasta, sup panas dan makanan laut serta daging. Pizza berkulit nipis Olio adalah pilihan kegemaran keluarga dan untuk dibawa pulang. Restoran Itali ini menawarkan kontemporari, suasana desa dengan suasana Mediterranean dengan jubin, dinding, perabot kayu dengan suasana lampu dan lilin. Anda boleh menikmati makanan di restoran ini dalam suasana yang santai. Dapur terbuka di pintu masuk memberikan anda keyakinan bahawa anda berada di restoran yang sangat baik. Diiktiraf bagi perkhidmatan cemerlang dan kesempurnaan masakan dari Sepuluh HAPA Best Western Cuisine Restaurant Chaine des Rotisseurs, Olio telah dianugerahkan bagi tempoh 2010-2012.

 Restaurant Sirocco Italian (di Holiday Inn Melaka)

sirocco

Sirocco Itali Restaurant adalah tempat yang mesti anda cuba jika anda sedang mencari pengalaman makanan Itali. Suasana yang moden dengan suasana kontemporari, dan ia akan menjadi satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Bagi kod pakaian, sila ambil perhatian bahawa di Holiday Inn Melaka, kita mahu semua tetamu kami mempunyai pengalaman yang terbaik. Oleh itu, tidak ada kod pakaian di sini dan anda boleh menikmati hidangan kami dengan selesa.

The Mansion (di Majestic Hotel Melaka)

mansion

Ruang makan, dengan tingkap yang menghadap ke Sungai Melaka dan Kampung Morten, menawarkan suasana santai untuk sarapan pagi dan makan malam. Pelancong Gourmet akan dilayan dengan baik, kerana hidangan dari Portugis, Belanda, Bahasa Inggeris, dan budaya Baba-Nyonya digabungkan dalam menu kami yang membawa tetamu dalam masakan di rantau ini. Menikmati makanan-makanan yang segar dengan gabungan yang kaya dengan rempah dan aroma dalam pilihan pembuka selera seperti sup, salad dan pencuci mulut yang berwarna-warni. Tempat ini mempunyai dua pilihan bilik makan peribadi.