Membeli Belah

Dataran Pahlawan Megamall

dataranpahlawan

Alami pengalaman membeli-belah di Dataran Pahlawan Melaka Megamall! Menyaksikan gabungan sejarah dan moden dengan membeli-belah setiap hari.

Mahkota Parade

mahkotaparade

Mahkota Parade adalah salah satu pusat membeli-belah pertama di Melaka, hampir 200 kedai, termasuk jenama antarabangsa, gerai makanan-dan-minuman dan pusat-pusat hiburan terdapat di pusat membeli-belah. Dibuka pada tahun 1994, pusat membeli-belah empat tingkat ini diubahsuai dalam reka bentuk moden supaya kelihatan lebih menarik.

Pusat Membeli-belah ÆON Bandaraya Melaka 

Aeon

Pusat Membeli-belah AEON Bandaraya Melaka terletak di Peringgit, Melaka. Pusat Beli-belah AEON Bandaraya Melaka mempunyai keluasan seluas kira-kira 1.358.000 kaki persegi (126.200 m2) dengan lebih 2,000 tempat letak kereta.

Pusat Beli-belah AEON Bandaraya Melaka adalah pusat membeli-belah ÆON kedua terbesar di Malaysia, yang terbesar di negara ini sebagai Pusat Beli-belah ialah AEON Bukit Tinggi di Klang, Selangor yang mempunyai keluasan lantai kira-kira 2,100,000 kaki persegi (200,000 m2) dengan lebih 5,000 tempat letak kereta.